Selecteer een pagina

strategie sessie

Jouw business strategie op orde

in 3 uur jouw business strategie op orde

Wil jij samen met een ervaren ondernemer jouw business strategie onder de loep nemen? Of je nu een startend ondernemer of al een tijdje bezig bent, dat maakt niet uit. Ik kan helpen om jouw strategie helder op papier te zetten. Hier kun je verder mee, want als jouw strategie helder is, kun je het verhaal van jouw bedrijf makkelijker vertellen. Daar kun je verder om ook de marketingstrategie op te zetten of aan te passen. Ook voor het maken van een nieuwe website of het aanpassen van een bestaande website is het handig om eerst de strategie helder te hebben. 

Wat gaan we doen?

In een sessie van 3uur zetten wij samen jouw business strategie op papier. We starten altijd met een kennismaking. Wie ben jij en wie ben jij als ondernemer? Waarom ben je met jouw bedrijf gestart? Wat is jouw passie? Vanuit deze kennismaking kijken we naar jouw bedrijf. Dit bedrijf kan al opgestart zijn of het kan nog in de kinderschoenen staan. Je weet al (ongeveer) wat je wilt gaan doen. Maar nu wil je de stappen helder krijgen die je moet gaan zetten om jouw doel te realiseren. Of je wilt het bedrijf een nieuwe boost geven en duidelijker weten welke richting je in gaat.

Deze sessie van 3 uur vind via skype of op locatie plaats (Amsterdam of Utrecht en omgeving). 

 

Resultaten

Na deze drie uur durende sessie krijg jij de volgende stukken op papier:

– een visievierluik (wat is jouw bestaansreden?)

– een business model canvas (wat is jouw waardepropositie, welke kosten en baten heb je, waar vind je jouw klanten en wie zijn jouw leveranciers?)

– een strategieplan (wat zijn de stappen die jij de komende tijd gaat zetten?)

 

KOSTEn

3 uur strategie sessie

 

Visievierluik

Business model canvas

Strategieplan

Excl 21% BTW

€195,-

Coaching 1,5 uur

 

Coaching nav strategie sessie

Excl 21% BTW

€75,-

Plan een strategie sessie