Selecteer een pagina
Over Mij

Jasmijn Kooijmans

Virtual & Personal Assistant

“Organiseren en Structureren, dat is waar mijn kracht ligt”

Inmiddels ben ik er wel achter, ik ben ondernemer en ik wil  voor de rest van mijn leven niets anders meer. Op dit moment onderneem ik al tien jaar en dat bevalt heel goed. Al die tijd kan ik al rondkomen van mijn bedrijf, maar ik ben wel vijf keer iets anders gaan doen. Daar heb ik heel veel van geleerd; wat zijn de do’s en de dont’s bij het opstarten van een bedrijf en bij het runnen ervan. 

Voordat ik met Bureau Assist ben begonnen, heb ik even de tijd genomen om goed bij mezelf na te gaan: wat vind ik nu echt het leukste om te doen en waar word ik gelukkig van? Het komt neer op basic werkzaamheden; ik vind het heerlijk om structuur aan te brengen en dingen te regelen en organiseren. Dat is nu juist waar veel ondernemers tegenaan lopen: e-mails beantwoorden, administratie doen, maar ook een focus aanbrengen in het bedrijf. Als Virtual en Personal Assistent help ik ondernemers daarbij.

 

Wie ben ik?
Opgegroeid in een klein dorp in de buurt van Amsterdam, in een groot gezin. Een gezin met 5 dochters, waar ik de middelste van ben. Dat was best wel eens druk, maar nu vind ik het vooral heel leuk dat ik zo veel zussen heb. Vanuit het dorp ben ik eerst naar Amsterdam verhuisd, maar al gauw werd Utrecht de stad waar ik ging studeren: Sociale Geografie en Planologie.

Mijn studie pauzeerde ik na twee jaar, om mijn eerste bedrijf op te zetten. Ik werd verhuurmakelaar in Utrecht. Veel van geleerd, maar het was niet mijn droomberoep, dus ik zette mijn studie voort naast het bedrijf. Voor mijn master Stadsgeografie ging ik een paar maanden naar Suriname en toen ik terugkwam besloot ik iets leuks te gaan doen: weddingplanner en event manager. Daarna nog met een mobiele wijnbar naar festivals en bruiloften geweest en die webshop bouwde ik wel even zelf. Voor mijn tweede master ging ik terug naar Amsterdam, daar heb ik de opleiding tot docent Aardrijkskunde gedaan. Om er vervolgens achter te komen dat ik echt moet ondernemen. En daarom ben ik nu hier.

 

Hoe kan ik jou Helpen?

Mijn hulp is altijd op maat. Daarom kom ik graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Ik kan ook een dagje met je meelopen. Vaak heb ik dan ook een goed idee, waar je hulp bij kan gebruiken. Een aantal werkzaamheden die ik bijvoorbeeld uitvoer:

 – E-mail- en Agendabeheer

– Structureren van dossiers en administratie

– Evenementen organiseren

– Online Business Manager 

Lees meer over de werkzaamheden die ik voor jou  kan uitvoeren 

 

Wil je Meer structuur

in jouw onderneming?